Vacature: Junior Consultant met ondernemende ambitie!

Wie zijn wij?

Property Plan is een jong bedrijf met een open cultuur en korte lijnen. Wij zijn te kenmerken als een digitale startup! Met onze innovatieve software ondersteunen wij organisaties actief in vastgoedonderhoud om de volgende stap te zetten en klaar te zijn voor de toekomst. Onze kracht zit in samenwerken, kennis delen, en innovatie op basis van onder meer Microsoft technologie. Wil jij samen met ons verder groeien?

Wat ga je doen?

Je staat continu in verbinding met de klant. Dagelijks houd je je bezig met het succes van de klant. Dat betekent dat jouw advies en ondersteuning als junior consultant bepalend is voor onze klant.

Een voorbeeld van jouw werkdag? In de ochtend organiseer jij een workshop bij de klant zodat je precies weet waar behoeften aan is en je laat zien hoe onze software daar op aansluit. In de middag ga je met eindgebruikers op pad en ondersteun je bij het gebruik van onze mobiele applicatie Property Plan. Eventuele nieuwe wensen/behoeften bespreek je vervolgens met het product ontwikkelteam van Property Plan.

Kortom, je staat continu in contact met mensen en jouw werkzaamheden zijn divers en uitdagend. Wij vinden het daarbij belangrijk dat je flexibel ingesteld bent.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring of in ieder geval affiniteit met de IT / Software / Bouw / Vastgoedonderhoud
  • Je bent digitaal ingesteld en werken met apps gaat jou heel goed af
  • Klantgericht en proactief
  • Ambitieus en resultaatgericht
  • Communicatief en analytisch

Wat wij bieden

Wij bieden je een goed salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je komt in een jong team te werken in een ondernemende omgeving waar alle ruimte is voor jouw persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier werkt en doet waar jouw kracht en talent ligt. Die gaan we dan ook samen met jou verder door ontwikkelen.

Wij zijn een digitaal opererend bedrijf dus beschik je uiteraard over thuiswerkmogelijkheden. Je hebt tevens de mogelijkheid je uren flexibel in te delen. Jouw vitaliteit vinden we daarnaast ook belangrijk. Naast dat je onbeperkt toegang hebt tot het fruit op kantoor, beschik je ook over de mogelijkheid om sportief meters te maken met onze personal coach in de sportschool. En vitaliteit betekent bij ons ook: een gezellige vrijdagmiddagborrel om de week af te sluiten!

Doorgroeien
Binnen onze organisatie ontwikkelen wij onszelf continu door. Jouw persoonlijke groei vinden we belangrijk. Daarom krijg je volop ruimte om ervaring op te doen en te leren van experts. Dit houdt onder meer in:
Je krijgt direct verantwoordelijkheid in projecten en wordt hierbij gecoacht door ervaren praktijkmensen.
Je gaat jouw talenten ontdekken en jezelf hierin verder in ontwikkelen
Je gaat jouw organisatorische vaardigheden verder ontwikkelen door een belangrijke communicatieve schakel te zijn in onze projecten.

Ben jij enthousiast en wil jij samen met ons verder groeien?

Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je CV en een korte motivatie met hierin waarom je geïnteresseerd bent + waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Dit kan je sturen naar het e-mailadres: info@propertyplan.nl

Terug