Vacature: (Junior) Vastgoed Adviseur

Wie zijn wij?

Property Plan is een jong bedrijf met een open cultuur en korte lijnen. Wij zijn te kenmerken als een digitale startup! Met onze innovatieve software ondersteunen wij organisaties actief in vastgoedonderhoud om de volgende stap te zetten en klaar te zijn voor de toekomst. Onze kracht zit in samenwerken, kennis delen, en innovatie op basis van onder meer Microsoft technologie. Wil jij samen met ons verder groeien?

Wat ga je doen?

Je staat continu in verbinding met de klant. Je ondersteunt de klant met de inzet van Property Plan in de breedste zin van het woord. Jouw advies en ondersteuning is mede bepalend voor het succes van onze klanten. Dit betekent van mede uitvoeren van vastgoed inspecties tot en met het begeleiden en signaleren van kansen en verbeteringen voor de klant.

Kortom, je staat continu in contact met mensen en jouw werkzaamheden zijn divers en uitdagend. Wij vinden het daarbij belangrijk dat je flexibel ingesteld bent.

Ontwikkeling

Als junior vastgoed adviseur bieden we jou een compleet ontwikkeltraject. Property Plan is ontstaan vanuit een zeer ervaren vastgoedonderhoudsbedrijf. We werken samen met hun vanuit één locatie. Ofwel je komt terecht in een dynamische, ondernemende omgeving. Ervaren vastgoed specialisten gaan jou de basis en alle fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Een unieke kans waarbij we praktijkgericht te werk gaan. Dit betekent dat je op een van je eerste dagen bij ons meteen mee naar buiten gaat. Wij vinden het daarbij belangrijk dat je leergierig bent om je sterk door te ontwikkelen.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring of in ieder geval affiniteit met de Bouw / Vastgoedonderhoud
  • Je bent digitaal ingesteld en werken met apps gaat jou heel goed af
  • Klantgericht en proactief
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Communicatief en resultaatgericht

Wat wij bieden

Wij bieden je een goed salaris en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je komt in een jong team te werken in een ondernemende omgeving waar alle ruimte is voor jouw persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier werkt en doet waar jouw kracht en talent ligt. Die gaan we dan ook samen met jou verder door ontwikkelen.

Wij zijn een digitaal opererend bedrijf dus beschik je over alle tools om jou goed je werk te kunnen laten doen. Jouw vitaliteit vinden we daarnaast ook belangrijk. Naast dat je onbeperkt toegang hebt tot het fruit op kantoor, beschik je ook over de mogelijkheid om sportief meters te maken met onze personal coach in de sportschool. En vitaliteit betekent bij ons ook: een gezellige vrijdagmiddagborrel om de week af te sluiten!

Ben jij enthousiast en wil jij samen met ons verder groeien?

Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je CV en een korte motivatie met hierin waarom je geïnteresseerd bent + waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Dit kan je sturen naar het e-mailadres: info@propertyplan.nl

Terug