Meer informatie over Property Plan

Je bent op deze pagina omdat je graag meer informatie wilt? Kijk dan hier verder en navigeer naar de gewenste informatie. Staat die er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!


Meer Property Plan

Heb je een vraag? Wij staan klaar!

Onze contactgegevens
Gompenstraat 43a
5145 RM Waalwijk
085 – 066 5959
info@propertyplan.nl

Over Property Plan

Property Plan wordt voor en door mensen actief in vastgoedonderhoud ontwikkeld. Door vanuit de praktijk te ontwikkelen worden behoeften goed in kaart gebracht voordat wij de software verder ontwikkelen. Dat zorgt voor een effectieve match tussen praktijk en Property Plan. Processen in Property Plan zijn dan ook afgestemd op de werkprocessen in de praktijk.

Goed starten met Property Plan

Om gebruikers optimale ondersteuning te bieden hebben we bij Property Plan een serie video’s ontwikkeld. Dit zijn ‘Goed starten met’ Property Plan video’s. In deze video’s houden we een stap-voor-stap uitleg aan. Op die wijze kan je gestructureerd Property Plan leren kennen, zodat je een vlotte start maakt met het gebruik van onze applicatie.

Laat je inspireren door onze klanten

Samen met onze klanten werken we aan beter en slimmer vastgoedonderhoud. En juist deze klanten laten we graag aan het woord over hun ervaringen met Property Plan!

Property Plan zelf ervaren?

Dat kan! Plan dan een vrijblijvende, online demonstratie in. We doorlopen dan samen de innovatieve software en kijken hoe Property Plan van toegevoegde waarde kan zijn. Binnen een uurtje weet je direct waar je aan toe bent.