Wij zijn Property Plan. Laten we kennismaken.

Property Plan is meer dan alleen een innovatieve online software applicatie. Maak kennis met ons team.


Over Property Plan

Praktijkgericht denken en doen

Ontstaan vanuit een vastgoedonderhoudsbedrijf is veel kennis en praktijkervaring aanwezig bij Property Plan. Bijvoorbeeld over uitdagingen in het RGS proces. Door zo dicht op de praktijk te zitten begrijpen we uitdagingen en kunnen we dit met behulp van technologie omzetten in kansen. Wij zijn ervan overtuigd dat we dit alleen kunnen bereiken als we praktijkgericht denken en doen. Het is voor ons dan ook dagelijkse kost om slim te werken aan digitale oplossingen die de eindgebruiker binnen vastgoedonderhoud maximaal ondersteunen.

Onze werkwijze

Praktijkkennis is voor ons essentieel onze software aan te laten sluiten bij behoeften in de markt. Daarom hebben we verschillende disciplines samengebracht in één team.

Dat houdt in dat we praktijk uitdagingen, marktinformatie, gehanteerde methodiek, en ervaringen in RGS op de juiste waarde kunnen schatten. Hierdoor kunnen we niet alleen klantgericht denken, maar ook daadwerkelijk doen. En dat zie je terug in Property Plan.

Hoe we Property Plan ontwikkelen

End users first. Dat is de belangrijkste spelregel bij onze software ontwikkeling. Het draait immers om hoe relevant het resultaat is voor de eindgebruiker. Ons team software ontwikkeling hanteert voor ontwikkeling een SCRUM methodiek. Dit houdt in dat we korte periodes stukjes functionaliteit ontwikkelen, die na uitvoerig testen direct beschikbaar zijn voor onze gebruikers. Hierdoor zijn we in staat snel en beheerst te schakelen. Je hoeft bij ons geen half jaar te wachten op een update met verbeteringen. Dat is niet alleen prettig voor de gebruikers, die wendbaarheid is ook nodig in het digitaal landschap waarin we opereren. Bovendien zorgen weten we snel of functionaliteit aansluit bij de behoeften van onze gebruiker.

Het team

Maak kennis met het team van Property Plan. Een team met een passie voor software en vastgoedonderhoud. Stuk voor stuk professionals die willen blijven leren, ontwikkelen, en graag hun kennis delen om win-win situaties te creëren.

Jan van Son

Initiatiefnemer

Joris van Loon

Manager Property Plan

Ad de Vos

Frontend & Backend Developer

Geert Immerzeel

Frontend & Backend Developer

Marlou Hendrix

Commercieel Adviseur Vastgoedonderhoud

Blijf op de hoogte van Property Plan

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van en rondom Property Plan door ons te volgen op bijvoorbeeld LinkedIn.