Hoe werkt Property Plan?

Met Property Plan beschik je over innovatieve, professionele software afgestemd op het onderhoudsproces in de praktijk. Ontdek de 5 centrale pijlers van ons cloudgebaseerd platform.


Hoe werkt het

Vóór, tijdens, en ná onderhoudswerkzaamheden

Ontstaan vanuit een vastgoedonderhoudsbedrijf met jarenlange praktijkervaring in resultaatgericht werken, begrijpen wij de uitdagingen voor zowel de opdrachtnemer als opdrachtgever.

Daarom hebben wij een online platform ontwikkeld waar je kan samenwerken om gezamenlijke doelen te bereiken. Werken met Property Plan betekent dat interne en externe processen vóór, tijdens, en ná onderhoudswerkzaamheden in harmonie worden gebracht.

De vijf pijlers centraal binnen Property Plan

1. Verzamel data met doelgerichte inspecties

Informatie rechtstreeks op een tablet vastleggen vóór, tijdens, en na onderhoudswerkzaamheden met doelgerichte inspecties. De kwaliteit en risico’s van vastgoedcomplexen, en van het proces in beeld. Bouw met data ook historie op, zodat altijd onderbouwd kan worden waarom keuzes zijn gemaakt. Neem nu bijvoorbeeld de quickscan. Deze inspectiesoort is volledig startklaar en met de ijzersterke inrichting maak je dé ideale start van het onderhoudsproces.

2. Creëer een eenduidig proces

Een eenduidig proces, zowel intern als extern. Meten, vastleggen, en interpreteren van informatie op een dezelfde wijze. Aannames en/of eigen percepties worden geminimaliseerd. Dat geldt voor de gehele buitenschil van vastgoedcomplexen. Dit betekent dus ook voor bijvoorbeeld de HWA’s, goten, voegwerk, steen, beton, en stucwerk.

3. Digitaal samenwerken in RGS

Eén online platform voor informatie uitwisseling tussen opdrachtgever, opdrachtnemer en/of toeleveranciers. Alles is aanwezig voor efficiënte informatiestromen. Maak verbinding met partners, communiceer transparant, en vergroot het werkplezier.

4. Maak slimme data gedreven keuzes

Maak keuzes op basis van duidelijke data analyse in plaats van op basis van gevoel. Behoudt grip en voorkom faalkosten door heldere rapportage en onderbouwing. Beschik over professioneel gereedschap voor stabiele, lagere beheerskosten.

5. Monitor KPI’s en verkrijg nieuwe inzichten

Monitoren van prestaties tijdens en na uitvoering. Verkrijg inzicht in wat goed gaat en wat kan worden verbeterd. Verhoog de kwaliteit en verbeter bovendien gezamenlijk het werkproces. Zijn er prestaties afgesproken op basis van Kwaliteit in Balans? Ook hiervoor is Property Plan ingericht en startklaar.

Benieuwd en ervaren hoe Property Plan werkt?

Plan dan nu vrijblijvend een online demonstratie in. We starten dan online live de software op en nemen je mee in de mogelijkheden. Of je nu bij een vastgoedonderhoudsbedrijf of woningcorporatie werkt, na een online demo weet je concreet of Property Plan iets in jouw situatie kan betekenen.