Onze aanpak voor een succesvolle, zorgeloze start

Wanneer je start met je nieuwe bedrijfssoftware wil je een optimale configuratie en begeleiding voor een zorgeloze start. Lees meer over onze aanpak voor een succesvolle implementatie van Property Plan.


Onze aanpak

Zorgvuldig en stapsgewijs

Succesvol starten met bedrijfssoftware is een proces wat je niet zomaar erbij doet. Dat is een proces wat je zorgvuldig en stapsgewijs doorloopt. Dat begrijpen wij. Daarom hebben wij een standaard aanpak wat structuur en optimale ondersteuning biedt. Zo benut jouw organisatie de Property Plan software maximaal.

Wat kan je verwachten?

✔ Plan van aanpak: met heldere, concrete doelstellingen

✔ Projectteam: de juiste personen aan boord voor de juiste focus

✔ Project planning: voor structuur en bewaken voortgang

✔ Optimale configuratie: zodra jij inlogt, is alles startklaar

✔ Coaching: jouw organisatie zo snel en goed mogelijk zelfredzaam

✔ Online kenniscentrum: met kennisartikelen en online stap-voor-stap video’s

Afgestemd op jouw organisatie en behoeften

Je hebt Property Plan gekozen om meer te bereiken. Jouw bedrijf heeft specifieke uitdagingen en behoeften binnen het onderhoudsproces. Dat kan bijvoorbeeld zijn ‘het vergroten van eenduidigheid in de fase van planvorming’, ‘professionaliseren van inspecteren’, of juist de ‘kwaliteitsbewaking in de beheerfase van het onderhoud’. Met een gericht plan van aanpak stemmen we samen af wat de te nemen stappen voor jouw organisatie. Dat geeft structuur en bovendien een gezamenlijk doel voor ogen.

De juiste persoon op de juiste plek

Voordat we samen van start gaan, is het helder wie bij het implementatieproject betrokken is. Ook beschrijven we de rol van diverse personen, zodat verwachtingen direct goed zijn afgestemd. Met de juiste personen aan boord, geeft dat de juiste focus om samen stappen te maken. In de project planning staat vervolgens concreet wie wat doet en wanneer. Dat betekent dat we samen zorgvuldig het meest effici├źnt met de tijd omgaan voor een optimale start.

Startklaar om meters te maken

Uniek aan werken met Property Plan is dat je gebruik maakt van een volledig startklaar en ingerichte software. Zodra je inlogt, kan je letterlijk direct aan de slag. Dat is het grote voordeel van werken met innovatieve, online bedrijfssoftware die volledig is afgestemd op het onderhoudsproces in de praktijk. Daarmee kies je met onze aanpak gegarandeerd voor een zorgeloze start.

Goed van start met coachende aanpak

Onze aanpak is erop gericht dat nieuwe gebruikers zo snel en goed mogelijk zelfredzaam gaan zijn met de software. Dat doen we met online sessies, praktijksessies op locatie, en een serie online instructievideo’s. Met deze werkwijze is jouw organisatie binnen no-time operationeel met Property Plan en worden bedrijfsprocessen geautomatiseerd en gestroomlijnd.

Online kenniscentrum

Werk je met Property Plan, dan beschik je in de software over een online kenniscentrum. In dit kenniscentrum vind je kennisartikelen over het proces en stap-voor-stap instructie video’s. Nieuwe en/of bestaande gebruikers kunnen in hun eigen tempo oefeningen uitvoeren aan de hand van de instructie video’s. Op die manier wordt het nog laagdrempeliger gemaakt om de software op de juiste manier te gebruiken.

Starten met Property Plan binnen jouw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden om te starten met een succesvolle implementatie van Property Plan binnen jouw organisatie? Laat het ons dan weten, dan gaan we in gesprek zodat je concreet weet wat de mogelijkheden zijn aan de hand van ontstane behoeften en uitdagingen.

Vul hieronder je contactgegevens, dan nemen we contact met je op