Online en realtime project dossier

Grip op kwaliteit en kosten, werkplezier en tevreden bewoners. Dat is waarom vastgoedonderhoudsbedrijven en woningcorporaties de projecten module van Property Plan inzetten. Ontdek nu de mogelijkheden!


Projecten module

Het project van de toekomst

Het project van de toekomst = Het project waar woningen worden onderhouden en verduurzaamd met een voorspelbare kwaliteit, zonder faalkosten!

Wij maken dit mogelijk met onze nieuwe projecten module in Property Plan. Maak nu kennis met dit innovatief stuk gereedschap en werk ook aan het project van de toekomst.

Online en realtime project dossier

De projecten module is een online en realtime project dossier. Dit betekent dat je in de software beschikt over alle relevante informatie van het project in uitvoering.

Concreet beschik je per woning over onder meer: de status van het onderhoud, de oplevering, maatregel registratie en bewonerstevredenheid. Deze informatie komt bovendien overkoepelend samen in dashboards en rapportage.

Klaar voor Wet Kwaliteitsborging (Wkb)

Met de projecten module beschik je over een bewezen oplossing voor de Wet Kwaliteitsborging (Wkb). De combinatie van functionaliteiten bieden een aantoonbaar totaalbeeld over de geleverde kwaliteit en het juiste proces hierin.

Werk je operationeel met de projecten module dan werk je ook aan het doel van de de Wkb en dat is: het stimuleren van kwaliteit en het verminderen van faalkosten bij projecten in uitvoering.

Inzicht in status en voortgang

Inzicht in de status en voortgang van projecten in uitvoering, op welke locatie dan ook. Dit is wat ieder vastgoedonderhoudsbedrijf en woningcorporatie in RGS wil, maar nog niet altijd heeft.

De projecten module biedt dit inzicht, zodat je bij het project in uitvoering van alle adressen snel en goed actuele informatie paraat hebt.

VGO-keur en VCA certificering

Steeds meer vastgoedonderhoudsbedrijven hebben een VGO-keur en zijn VCA gecertificeerd. De projecten module draagt bij aan het behalen van deze certificeringen. Zo beschik je met de projecten module ook over een app voor VGM werkplekinspecties. Je hebt hier dus als vastgoedonderhoudsbedrijf geen losse app meer voor nodig, het zit rechtstreeks in je Property Plan omgeving.

Actiepunten workflows

Eén van de grootste uitdagingen bij projecten in uitvoering is het registreren en opvolgen van actiepunten. Denk aan: het herstellen van opleverpunten. In de praktijk wordt dit in een whatsapp tussen de vakman en kantoor gedeeld, of belandt dit op een post-it in de bouwkeet. Handig? Nee!

Daarom hebben we in de projecten module ‘actiepunten workflows’ ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat je slim en efficiënt actiepunten registreert, toewijst en de opvolging ervan borgt. En dat sluit aan bij kwaliteitsborging van de toekomst!

Benieuwd? Plan nu een demonstratie in!

Benieuwd geworden naar de projecten module in Property Plan? Plan dan nu een online demonstratie in met onze specialist Marlou Hendrix. Zij neemt je in 60 min mee in alle ins & outs van de projecten module!