Onze klanten

Samen met onze klanten werken we aan beter en slimmer vastgoedonderhoud. En juist deze klanten laten we graag aan het woord over hun ervaringen met Property Plan!


Klanten

‘De manier van inspecteren professionaliseren.’

Melissa van Eijk, calculator/werkvoorbereider bij Gebroeders van der Plas

Gebroeders van der Plas is gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van vastgoedonderhoud. Melissa van Eijk verzorgt voor diverse opdrachtgevers alle inspecties en keuringen binnen het onderhoudsproces. ‘Sinds we Property Plan gebruiken hebben we de manier van inspecteren echt weten te professionaliseren’.

Waar Gebroeders van der Plas eerst op NEN2767 gebaseerde inspecties met pen en papier uitvoerde, wordt nu binnen het gehele onderhoudsproces Property Plan ingezet. ‘Het ziet er niet alleen professioneel uit wanneer je met een iPad de wijk in gaat, het invoeren van scores werkt bovendien echt snel en gemakkelijk. Na afloop van de inspectie kun je direct een mooi en duidelijk rapport uitdraaien waarop je de begroting kan baseren. Dat scheelt niet alleen hoop tijd achteraf, ook de opdrachtgever reageert positief.’

‘Nog beter sturen op lange termijn met RGS’

Talen Vastgoedonderhoud is één van de grotere totaalonderhoudsbedrijven in Nederland. Bij Talen werken dagelijks circa 300 mensen vanuit 4 vestigingen aan het inzichtelijk, voorspelbaar en beheersbaar maken van vastgoedonderhoud. Talen Vastgoedonderhoud verlaagt de TCO van woningen door onder meer te werken met innovatieve tools. Eén daarvan is de bedrijfssoftware van Property Plan. We spraken met Ralph van den Heuvel en Raymond Minekus over de inzet van de software binnen Talen Vastgoedonderhoud en hun ervaringen hierbij.

Eenduidige kwaliteitsbeoordeling- en borging

Libbe van den Berg, Manager Bedrijfsbureau bij ROZA Vastgoedonderhoud

ROZA Vastgoedonderhoud is recent gestart met de software van Property Plan. Libbe van den Berg is de kartrekker binnen de implementatie. ‘Bij ROZA werken we graag op een eenduidige manier aan kwaliteitsbeoordeling- en borging. Dit kunnen we realiseren met Property Plan.’ ROZA Vastgoedonderhoud is gecertificeerd voor het VGO-keur én werkt volgens het RGS procesmodel. Property Plan ondersteunt deze werkwijze. Libbe: ‘In korte tijd hebben we processen verder kunnen stroomlijnen en professionele groei doorgemaakt als het gaat om het bewaken van de kwaliteit bedrijfsbreed.’

‘Uniformiteit in het RGS proces’

Bart Steenbergen, Ketenregisseur bij Hemink Groep

Hemink Groep is een landelijk opererende dienstverlener op het gebied van vastgoedonderhoud. Een 100% vastgoedpartner met meer dan 250 medewerkers in dienst. Zij werken resultaatgericht samen met circa 10 opdrachtgevers, voornamelijk woningcorporaties. Door met alle betrokken stakeholders resultaatgericht samen te werken, is Hemink in staat een vooraf overeengekomen kwaliteitsniveau te leveren, doorlooptijden en kosten te minimaliseren en bewonersoverlast te beperken. Property Plan is binnen dit proces inmiddels de standaard, ondersteunende software geworden. We spraken met Bart Steenbergen (Ketenregisseur bij Hemink) en Bert Smeijers (Planvormer bij Hemink) over hun ervaringen.

‘Inzicht in risico’s en vastgoedkwaliteit’

Jos Lindhout, Projectleider bij Lindhout schilder-vastgoedonderhoud

Om opdrachtgevers controle te geven over het vastgoed op de lange termijn zet Lindhout o.a. Property Plan bedrijfssoftware in. Jos Lindhout: ‘Wij zochten al een tijd naar een programma waar we digitaal onze vastgoedcomplexen kunnen inspecteren en gemakkelijk kunnen spiegelen aan de afgesproken prestatie eisen.’ Property Plan wordt bij Lindhout inmiddels ingezet binnen iedere fase van het vastgoedonderhoud. Jos: ‘We hebben nu compleet en objectief inzicht in de kwaliteit en de risico’s van de vastgoedcomplexen in beheer’.

Ook grip op het RGS onderhoudproces?

Deze collega bedrijven werken ook met Property Plan. Een keer met een van deze bedrijven in gesprek over hoe zij Property Plan inzetten? Neem contact met ons op!

‘Oorzaak van problematiek aanpakken’

Erik van den Einden, verftechnisch adviseur bij Driessen verf

Driessen Verf is regionaal georiënteerde verfgroothandel in Brabant, die meer doet dan alleen verf verkopen. In dit interview met Erik van den Einden gaan we daar verder op in en komen de volgende onderwerpen aan bod:

– De risicofactoren van een vastgoedcomplex in kaart
– Het borgen van de kwaliteit in uitvoering
– De oorzaak van problematiek aanpakken
– Het maken van realistische prestatieafspraken

‘Revelante informatie staat centraal’

Alexander Prakken, RGS planvormer bij Caspar de Haan

Alexander over het gebruik van Property Plan in de praktijk: ‘Prestatiekeuringen die we door een externe partner laten uitvoeren, zie ik rechtstreeks terug in Property Plan. Een voordeel van op deze manier samenwerken is dat alle relevante informatie centraal staat en online benaderbaar is. Ik heb hierdoor zicht op de voortgang van de uitgevoerde keuringen. Bovendien zie ik de resultaten ervan ook meteen digitaal en kan ik deze resultaten indien gewenst direct delen met een van onze opdrachtgevers.’

‘Kwalitatief een beter gesprek met opdrachtgever’

Dennis van Rooij, adjunct-directeur bij Van Son Onderhoud

Dennis: ”De op data gebaseerde rapporten en dashboards in Property Plan bieden een objectief totaal beeld waardoor het gesprek kwalitatief beter is. Keuzes die we samen maken zijn helder onderbouwd. We gaan het gesprek nu aan over de gekozen complexstrategie en stemmen hierbij risico’s, beleid, en budget op elkaar af. Met Property Plan minimaliseren wij risico’s en reduceren we onvoorziene kosten. Juist op die manier kunnen wij van nog meer toegevoegde waarde zijn voor onze klant.”

‘RGS naar een hoger niveau door standaardisatie’

Bij Hagemans Vastgoedonderhoud zetten ze zich dagelijks in om RGS samenwerkingen naar een hoger niveau te tillen. Hierbij staan zowel naar de interne als de externe processen centraal. Een van de speerpunten is een focus op standaardisatie. De software omgeving van Property Plan is hier een integraal onderdeel van. Benieuwd naar hoe Hagemans Vastgoedonderhoud met Property Plan bijvoorbeeld de kwaliteit in het proces borgt? Lees dan nu het klantverhaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Property Plan?

Vrijwel dagelijks spreken wij partijen in vastgoedonderhoud. Daarbij zien we veel gelijkenis als het gaat om uitdagingen in het onderhoudsproces. Hoe gaan we om met kwaliteitsborging in RGS? Of hoe werken we aan een eenduidig proces, zowel intern als extern? Graag brainstormen we met je over deze uitdagingen en waarom wij hierin mogelijk in kunnen ondersteunen. Benieuwd? Plan dan een vrijblijvende online afspraak in met een van onze specialisten!