Onze klanten

Samen met onze klanten werken we aan beter en slimmer vastgoedonderhoud. En juist deze klanten laten we graag aan het woord over hun ervaringen met Property Plan!


Klanten

‘Kwalitatief een beter gesprek met opdrachtgever’

Dennis van Rooij, adjunct-directeur bij Van Son Onderhoud

Dennis: ”De op data gebaseerde rapporten en dashboards in Property Plan bieden een objectief totaal beeld waardoor het gesprek kwalitatief beter is. Keuzes die we samen maken zijn helder onderbouwd. We gaan het gesprek nu aan over de gekozen complexstrategie en stemmen hierbij risico’s, beleid, en budget op elkaar af. Met Property Plan minimaliseren wij risico’s en reduceren we onvoorziene kosten. Juist op die manier kunnen wij van nog meer toegevoegde waarde zijn voor onze klant.”

‘De tijd van losse Excels sheets is passé’

Mark Klijs, algemeen directeur bij BlueVastgoedzorg

Mark: ”Een van de grote uitdagingen voor onderhoudsbedrijven is grip krijgen op het gehele onderhoudsproces. Of dat nu intern, extern, of bijvoorbeeld in RGS-vorm is. Wij zijn ervan overtuigd dat met het juiste inzicht risico’s goed gemanaged kunnen worden.” Om dit te realiseren werkt BlueVastgoedzorg op het gebied van software met de nieuwste technologie. Mark: ”Wij gebruiken graag moderne oplossingen. In mijn optiek is de tijd van losse Excel sheets passé”.

Ook grip op het RGS onderhoudproces?

Deze collega bedrijven werken ook met Property Plan. Een keer met een van deze bedrijven in gesprek over hoe zij Property Plan inzetten? Neem contact met ons op!

‘Oorzaak van problematiek aanpakken’

Erik van den Einden, verftechnisch adviseur bij Driessen verf

Driessen Verf is regionaal georiënteerde verfgroothandel in Brabant, die meer doet dan alleen verf verkopen. In dit interview met Erik van den Einden gaan we daar verder op in en komen de volgende onderwerpen aan bod:

– De risicofactoren van een vastgoedcomplex in kaart
– Het borgen van de kwaliteit in uitvoering
– De oorzaak van problematiek aanpakken
– Het maken van realistische prestatieafspraken

‘RGS naar een hoger niveau door standaardisatie’

Bij Hagemans Vastgoedonderhoud zetten ze zich dagelijks in om RGS samenwerkingen naar een hoger niveau te tillen. Hierbij staan zowel naar de interne als de externe processen centraal. Een van de speerpunten is een focus op standaardisatie. De software omgeving van Property Plan is hier een integraal onderdeel van. Benieuwd naar hoe Hagemans Vastgoedonderhoud met Property Plan bijvoorbeeld de kwaliteit in het proces borgt? Lees dan nu het klantverhaal.

‘Scenario’s op basis van de werkelijkheid’

Profrema is een full service vastgoed expertise bureau voor zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers binnen vastgoedonderhoud. In dit interview met Martijn van ’t Klooster en Marco Nas van Profrema zoomen we in op de volgende onderwerpen:

– Vastgoeddata op alle fronten analyseren
– Het borgen van de kwaliteit met meetbare KPI’s
– Digitaal samenwerken in RGS
– Een bewezen concept om partijen in vastgoedonderhoud te ondersteunen

‘Revelante informatie staat centraal’

Alexander Prakken, RGS planvormer bij Caspar de Haan

Alexander over het gebruik van Property Plan in de praktijk: ‘Prestatiekeuringen die we door een externe partner laten uitvoeren, zie ik rechtstreeks terug in Property Plan. Een voordeel van op deze manier samenwerken is dat alle relevante informatie centraal staat en online benaderbaar is. Ik heb hierdoor zicht op de voortgang van de uitgevoerde keuringen. Bovendien zie ik de resultaten ervan ook meteen digitaal en kan ik deze resultaten indien gewenst direct delen met een van onze opdrachtgevers.’

Benieuwd naar de mogelijkheden van Property Plan?

Vrijwel dagelijks spreken wij partijen in vastgoedonderhoud. Daarbij zien we veel gelijkenis als het gaat om uitdagingen in het onderhoudsproces. Hoe gaan we om met kwaliteitsborging in RGS? Of hoe werken we aan een eenduidig proces, zowel intern als extern? Graag brainstormen we met je over deze uitdagingen en waarom wij hierin mogelijk in kunnen ondersteunen. Benieuwd? Plan dan een vrijblijvende online afspraak in met een van onze specialisten!