Voor en door mensen actief in vastgoedonderhoud

Property Plan biedt een instrument om het RGS onderhoudsproces nog slimmer en beter te doorlopen. Ontdek hoe wij vastgoedonderhoudsbedrijven, vastgoedeigenaren, adviseurs, en productleveranciers ondersteunen.


Voor wie

Grip voor iedere schakel in het RGS proces

Van A tot Z zijn er binnen het RGS onderhoudsproces heel wat personen betrokken. Zowel intern als extern wordt hierbij samengewerkt om doelstellingen te bereiken. Property Plan is zo ontwikkeld dat informatie die beschikbaar is, past bij een rol die een persoon vertegenwoordigt. Communicatie en productiviteit wordt op die manier in het proces verder verbeterd.

Vastgoedonderhoudsbedrijf

RGS vergt een gedegen praktijkkennis van vastgoed. Inspecteurs, planvormers, en projectleiders beschikken met Property Plan over het juiste gereedschap om hun kennis optimaal in te zetten. Verkrijg als operationeel manager inzichten om werkprocessen verder te verbeteren. Monitor bovendien het resultaat en houd daarmee grip op het proces, de kosten, en kwaliteit.

Vastgoedeigenaar

Volg het onderhoudsproces en beschik over inzicht in de kwaliteit van het vastgoed. Niet zomaar een conditiescore, maar écht inzicht zodat MJOB’s en MJOP’s realistisch zijn. Met Property Plan maak je daarnaast toekomstige kwaliteit meetbaar, zodat je met opdrachtnemers concrete prestaties afspreekt. Zo ben je in staat om antwoord te geven op vragen als: wat is de geleverde kwaliteit van onderhoudsuitgaven? Maak met Property Plan afgesproken KPI’s meetbaar en stuur op resultaat.

Vastgoedonderhoud adviseur

Gebruik je als vastgoedonderhoud adviseur de software applicatie Property Plan dan weet je één ding zeker: jouw advies wordt nog krachtiger. Onze software is namelijk afgestemd op de werkprocessen van vastgoedonderhoudsbedrijven. Bespaar tijd aan het samenstellen van rapporten of het verwerken van data. Geautomatiseerde workflows laten je focussen op waar je goed in bent: het inzetten van kennis van vastgoedonderhoud.

Productleverancier

Anno nu zit toegevoegde waarde leveren als productleverancier meer en meer in betrokkenheid bij het RGS onderhoudsproces. Property Plan maakt het mogelijk om je klant te ondersteunen bij uitdagingen in dit proces. Niet met een verftechnisch advies of een bezoekrapport, maar bijvoorbeeld met ondersteuning bij het waarborgen van de kwaliteit, en het adviseren over proces verbeterpunten op basis van data.

Ervaren hoe Property Plan werkt in jouw rol?

Maak dan een online afspraak met een van onze specialisten. Dan zoomen we samen in op specifieke uitdagingen die je hebt in het RGS onderhoudsproces en hoe wij hier mogelijk bij kunnen ondersteunen.