Online webinar video's

Bekijk hier een van de online webinar video’s. Op een informatieve wijze gaan we in op een specifiek thema binnen vastgoedonderhoud. Heb je een aanvullende vraag, maak dan een online afspraak!


Online webinar video’s

Het RGS onderhoudsproces en inspectiesoorten

Hoe ziet het RGS onderhoudsproces eruit in Property Plan? Van input tot output. In deze online webinar video bespreken we het gehele proces met bijbehorende inspectiesoorten ontwikkeld in Property Plan.

Duur: circa 10 minuten

4 uitdagingen in het RGS onderhoudsproces

De vastgoedonderhoudsmarkt is volop in beweging en dat brengt een aantal kenmerkende uitdagingen met zich mee voor vastgoedonderhoudsbedrijven. Benieuwd welke 4 uitdagingen dat zijn en hoe wij hier met Property Plan in ondersteunen? Bekijk dan dit online webinar voor vastgoedonderhoudsbedrijven.

Duur: circa 20 minuten

10 vragen beantwoord over RGS en Prestatieafspraken

Steeds meer vastgoedonderhoudsbedrijven sluiten RGS contracten af met opdrachtgevers. Middels prestatieafspraken hebben zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers grip het proces en de kwaliteit. We hebben 10 veelvoorkomende vragen geselecteerd uit de praktijk. Deze beantwoorden we in dit webinar aan de hand van onze software Property Plan.

Duur: circa 25 minuten

Benieuwd geworden of een aanvullende vraag? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken met een van onze specialisten.