Voorbeeld FAQ

Het samenwerk account is bedoeld voor adviesbureaus / toeleveranciers die samenwerken met vastgoedonderhoudsbedrijven, welke al zelf over een Property Plan account beschikken.
Het doel van het samenwerk account is om efficiënte, digitale samenwerking te bevorderen tussen adviesbureaus/toeleveranciers en vastgoedonderhoudsbedrijven.
Het adviesbureau / toeleverancier logt in het eigen Property Plan account in. Het vastgoedonderhoudsbedrijf heeft op zijn beurt vastgoedcomplexen gedeeld met dit account. Het adviesbureau / toeleverancier ziet nu in het eigen Property Plan account een overzicht van de gedeelde vastgoedcomplexen, ongeacht het vastgoedonderhoudsbedrijf waarmee wordt samengewerkt. Vervolgens kan bijvoorbeeld een inspectie worden uitgevoerd bij een van deze vastgoedcomplexen. Het vastgoedonderhoudsbedrijf ziet de uitgevoerde inspectie direct terug in hun eigen Property Plan account.
Ja. Met het samenwerk account beschik je bij een inspectie over de volledige mogelijkheden voor het uitvoeren van een inspectie. Dat betekent onder meer het efficiënt kunnen invoeren van scores, het maken van foto’s direct op de tablet, het gebruik van dashboards en het kunnen aanmaken van (onbeperkt) professionele rapportages.